Assurantie oplossing

Een volledig geïntegreerde assurantie oplossing

Met de Novulo assurantie oplossingen kunnen medewerkers, stakeholders en eindklanten samenwerken op een modern online platform dat de front office en backoffice naadloos integreert. Daarmee kunnen alle partijen over dezelfde real-time informatie beschikken. Bedrijfsprocessen kunnen ingrijpend worden geautomatiseerd met behulp van straight through processing (STP) en configureerbare workflows. Dit zorgt voor een efficiënte verwerking van aanvragen, mutaties en claims.

Uitgebreide opties voor het samenstellen en configureren van verzekeringsproducten biedt verzekeraars en volmachten de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe producten op de markt te brengen. Volledige integratie is wat ons werkelijk uniek maakt. Vergeet pakketten, maatwerk en API’s. Het prescriptive low code platform van Novulo stelt organisaties in staat om modellen te integreren. Dit resulteert in een volledig geïntegreerde applicatie die perfect aansluit op het volledig bedrijfsproces. Dankzij de flexibiliteit van ons platform kunnen organisaties snel innoveren en adequaat inspringen op veranderingen in de markt.

Novulo Assurantie oplossing

De assurantie oplossing van Novulo omvat alle cruciale bedrijfsprocessen van verzekeraars, volmachten, serviceproviders en intermediairs. Gebruikers kunnen dankzij de flexibiliteit van dit platform in een handomdraai nieuwe oplossingen toevoegen voor de integratie van aanvullende of alternatieve bedrijfsprocessen. Het is ook mogelijk om klein te beginnen en geleidelijk meer oplossingen te integreren.

Voeg naar eigen inzicht oplossingen toe om uw totale proces te automatiseren
Voeg naar eigen inzicht oplossingen toe om uw totale proces te automatiseren

Maak kennis met de
de kracht van het platform

De kracht van de assurantie oplossing

Een 360 graden klantbeeld dankzij centrale opslag van alle relevante relatiegegevens
Ondersteuning voor diverse klantenserviceconcepten voor dienstverlening op maat
Segmentatie van klanten op doelgroep voor hyperpersonalisatie
De mogelijkheid van gerichte marketingcampagnes op basis van geïntegreerde klantgegevens
Automatische informatievoorziening aan klanten met behulp van vooraf gedefinieerde triggers
Het online portal biedt de mogelijkheid om te adviseren, wijzigingen door te voeren, offertes uit te brengen en real-time gegevens van de backoffice op te vragen
Eenvoudige registratie, verlenging en wijziging van verzekeringsovereenkomsten
Geautomatiseerde workflow voor alle processen, zoals de claimverwerking en correspondentie
Mogelijkheid om in een paar uur tijd nieuwe verzekeringsproducten samen te stellen en configureren
Grip op de kostenratio’s dankzij straight-through processing (STP)
Volledig geïntegreerde financiële administratie voor het complete verzekeringsaanbod
Managementinformatie binnen handbereik voor de bewaking van kpi’s

Waarom voor Novulo kiezen?

Navigation

Snel veranderen

De combinatie van direct inzetbare best-of-breed oplossing en low code ontwikkeling stelt verzekeraars en intermediairs in staat om snel wijzigingen door te voeren. Dit draagt bij aan voortdurende optimalisatie en innovatie.

Internationality

Verhoog omzet en marge

Profiteer van optimaal schaalbare ondersteuning voor de bedrijfsvoering. Onze geïntegreerde aanpak zorgt voor effectieve en efficiënte groei. Eén versie van de waarheid biedt organisaties het inzicht en de flexibiliteit die nodig zijn om uw winstgevendheid en marges te optimaliseren.

All SVG Icons

Lagere kosten

De low code weaving-aanpak van Novulo maakt het mogelijk om legacy oplossingen snel te vervangen. Dit zorgt voor een ingrijpende reductie van de kosten van softwarelicenties en -onderhoud en bespoedigt de digitale transformatie van uw organisatie. En met Novulo bestaat geen overkill aan functionaliteit.

{{serverState.parameters.pageKey}} cases

Assurantie cases

Start nu
met Novulo

%data%