Catering & Evenementen

Stel je ideale catering applicatie samen

U biedt catering als compleet pakket, dus uw software moet ook integraal werken
Bij uw klant komt alles samen: ingrediënten, bereiding, presentatie, bediening. Novulo heeft alle software componenten beschikbaar om dit proces integraal te ondersteunen: van website tot crm, van offerte tot factuur en de volledige inkoop, bereiding en levering. Maar ook de ondersteunende processen zoals de verzuim en verlof, roostering, financiële administratie etc.

 

Uniek platform

stroke

aPaas, Low-Code, Model Driven Development, RAD. Allemaal van toepassing. Maar met de integratie van modellen gaan we verder...

Hoe het gemaakt wordt

{{source | ncSumInt:'product'}} componenten

stroke

Een heleboel apps om uit te kiezen zodat je met zekerheid de perfecte applicatie voor jouw bedrijf kan samenstellen.

Bezoek de store

Een applicatie

stroke

Onze apps integreren naadloos in een enkele applicatie. Één applicatie waarmee je ieder aspect van je bedrijf beheert.

Hoe het werkt

Stel software samen uit alle ingrediënten

stripe

Succesvolle klanten

stripe

Label hospitality

Door het introduceren van Novulo hebben wij veel tijd winst gemaakt
Bekijk de case

FC Twente

Zorgeloze catering voor onze skyboxhouders
Bekijk de case

Military

Bij de Military ondersteunen wij de functionele behoefte van de bedrijfsvoering en organisatie.
Bekijk de case

Event creators

Verzorging gehele functionele behoefte voor de bedrijfsvoering
Bekijk de case

Unieke technologie

stripe

Het Novulo platform faciliteert het modelleren van software componenten, het integreren van deze componenten tot een bedrijfsspecifieke oplossing en het genereren en deployen van de software op hosted en on-premise omgevingen. Geavanceerd product management en version control faciliteren onderhoud van de componenten en on-demand release management.

Novulo garandeert een organisatie continue flexibiliteit zonder maatwerk. Geen afhankelijkheid van de releaseplanning van een software leverancier.

Novulo biedt de eindgebruiker een one-stop-shop voor softwarematige ondersteuning bij alle activiteiten. Een uniforme gebruikersinterface op PC, tablet en telefoon. Sterke mogelijkheden voor persoonlijke configuratie en slimme zoekmogelijkheden. En nooit dubbele invoer van dezelfde data.

Lees meer…

Best-of-Breed of Best-Suite?

stripe
 

Waar bestaande pakketten ‘best of breed oplossingen’ vormen, zijn tussen al dergelijke pakketten ook koppelingen nodig om het tot één geheel te smeden. Koppelingen vormen niet alleen vaak een dure en risicovolle verbinding tussen de pakketten, maar de integratie is zelden optimaal.

Novulo biedt met haar componenten platform als enige volwaardige functionaliteit die alle bedrijfsprocessen integraal faciliteert, met als resultaat: een volledig geïntegreerde applicatie en slechts 1 aanspreekpunt.

Een aantal toonaangevende bedrijven uit verschillende die vastlopen in ‘best of breed’ oplossingen hebben Novulo ontdekt en ervaren de onvergelijkbare mogelijkheden in de praktijk.

 

Referentie

stripe
referentie

“Novulo is een heel gebruiksvriendelijk programma met veel mogelijkheden. Label Hospitality gebruikt nu voornamelijk de online skyboxbestellingen, kassa en facturatie. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ook relaties online een tafel kunnen reserveren voor een evenement/wedstrijd. Door het introduceren van Novulo in Label Hospitality hebben wij veel tijd winst gemaakt bij de voorbereiding en facturatie van een evenement / wedstrijd ten opzichte van een jaar terug. Voorbeeld: het factureren duurde voorheen 1 tot 1,5 week, waarbij het nu maximaal binnen 1 dag is verwerkt.”

Umair Shaikh, Label Hospitality

 

Klanten

stripe

 

Military - logo.png
logo.png
EventcreatorsBrancheLogo.png
fctwente transparent.jpg