Event Creators

Novulo verzorgt de gehele functionele behoefte voor de bedrijfsvoering

 

 

 

 

 

logo-event-creators

Event Creators

De Event Creators zijn onderdeel van de Methoeve-holding, een gerenommeerd organisatiebureau met meerdere activiteiten en bedrijven. Event Creators is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. In ruim 35 jaar zijn ze uitgegroeid tot échte event experts. Ze houden zich dagelijks bezig met de organisatie van spraakmakende evenementen op verschillende locaties. Daarnaast organiseren de Event Creators grote publieksevenementen in binnen- en buitenland. Zo toveren ze grauwe beurshallen om tot tuinparadijzen en verlichten ze de donkere dagen voor Kerst met sfeervolle Winterträume beurzen.

Event Creators is één van de eerste klanten bij Novulo en heeft een geïntegreerde Novulo applicatie in gebruik waar ca 30 medewerkers dagelijks mee werken. De Novulo componenten dekken inmiddels de gehele functionele behoefte voor de bedrijfsvoering van Event Creators: Volledige financiële administratie, CRM, verkoop en inkoop.

Naast de applicaties voor de evenementen heeft de Methoeve-holding een complete applicatie voor Gardeluxe tuinmeubelen. In het Twentse Weerselo produceren ze een collectie tuinmeubelen die niet alleen weerbestendig is maar daarnaast ook geen onderhoud nodig heeft. Oer-Hollandse tuinmeubelen dus met aandacht voor vakmanschap en kwaliteit. De productie van deze tuinmeubelen is volledig te volgen in de Novulo applicatie; van het verkoopproces, de productie van de banken en de bijbehorende logistieke processen, het beheer van de voorraad, tot en met de facturatie. Door de aansluiting met de Gardeluxe website worden leads geautomatiseerd in de applicatie ingelezen, zodat geen mogelijkheid verloren gaat.

intro-event-creators
 
ec-feature-1

Beheer van zakelijke en particuliere bijeenkomsten

Event Creators organiseert verschillende bijeenkomsten. Per bijeenkomst beheert Event Creators de bijbehorende bestellingen, inkopen, urenregistratie en facturatie.

Reserveringen en offertes

Event Creators voegt aan de reservering van een bijeenkomst de locatie(s), bestellingen, tijden, aantallen en bijzonderheden toe. In de online agenda zijn de reserveringen direct inzichtelijk. Van deze aanvraag sturen ze snel en eenvoudig professionele offertes in eigen huisstijl, voorzien van foto’s en sfeerimpressies. Sjablonen voor deze offertes en andere lijsten zijn gemakkelijk zelf te onderhouden. Bovendien kunnen documenten online bewerkt worden, waardoor altijd de juiste versie beschikbaar is.

Documenten en werkbrieven

Voor de bijeenkomsten worden diverse operationele lijsten samengesteld zoals draaiboeken, keukenlijsten, actielijsten, drankenlijsten etc.

Beheer van beurzen

Event Creators organiseert verschillende publieksevenementen in binnen- en buitenland. Per beurs (project) beheert Event Creators de totale inkopen en per standhouder de bijbehorende bestellingen, activiteiten bestaand uit o.a. de formulieren met de bijzonderheden en notities, beoordelingen en facturatie.

Relatiebeheer

Beheer van contactgegevens van de klanten, leveranciers en personeel op een eenvoudige en overzichtelijke manier. Daarnaast vind je snel en overzichtelijk alle correspondentie per relatie terug. Per relatie kan Event Creators met één oogopslag zien wat de openstaande posten zijn.

ec-feature-2
 
ec-feature-3

Rapportages

Met de verschillende rapportages zoals o.a. de targets, gecalculeerde en declarabele uren, projectevaluatie, klantbeoordeling en diverse financiële overzichten kan Event Creators met één oogopslag hun bedrijfsprocessen beheren. Snel, accuraat en up-to-date alle belangrijke informatie raadplegen en hierop anticiperen.

Financiële administratie

In iedere applicatie van de Methoeve wordt de financiële administratie gevoerd. Betalingen van debiteuren en naar crediteuren kunnen met het inlezen van bankafschriften eenvoudig gekoppeld worden met de automatisch geboekte facturen. Openstaande facturen zijn eenvoudig te bewaken, klanten ontvangen automatisch betalingsherinneringen.

 

 

Met Novulo is het mogelijk bedrijfssoftware samen te stellen zoals apps op een tablet, altijd compleet en volledig geïntegreerd.

 

 

 
{{app.name}}

De producten gebruikt in deze case

Bekijk welke producten er gebruikt zijn om de applicatie samen te stellen voor dit bedrijf. En waarom dat zo goed aansluit bij deze case.

Gebruik deze case als voorbeeld bij het samenstellen van je applicatie

Samenstellen

.

 

composer processes