Gemeenten

Geïntegreerde software voor gemeenten

Door de verschillende activiteiten binnen de gemeente integraal te benaderen wordt efficiënter en beter samen werken een feit. Novulo biedt een platform waarop alle facetten (variërend van financiële administratie, vastgoedbeheer, verplichtingen, projectadministratie, communicatie, zaakgericht werken en verslaglegging) samen komen in één applicatie.
Gebruiksgemak, efficiency en onbegrensde mogelijkheden geven een frisse wind in de rug. Selecteer de functionaliteiten die u nodig heeft en gebruik de software op de praktijk, thuis, bij de cliënt en onderweg. Alles integreert dus boekhouding, website, debiteurenbeheer en verlofadministratie zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die u eenvoudig selecteert.

 

Uniek platform

stroke

aPaas, Low-Code, Model Driven Development, RAD. Allemaal van toepassing. Maar met de integratie van modellen gaan we verder...

Hoe het gemaakt wordt

{{source | ncSumInt:'product'}} componenten

stroke

Een heleboel apps om uit te kiezen zodat je met zekerheid de perfecte applicatie voor jouw bedrijf kan samenstellen.

Bezoek de store

Een applicatie

stroke

Onze apps integreren naadloos in een enkele applicatie. Één applicatie waarmee je ieder aspect van je bedrijf beheert.

Hoe het werkt

Begrotingsdag 2019

stripe

Komt u ook?

Op donderdag 14 maart 2019 vindt de Begrotingsdag 2019 plaats. Al tal van p&c-professionals hebben zich aangemeld. Ben jij er ook bij?
Meld u nu aan
Bekijk de case van Gemeente Enschede

Stel software samen uit alle ingrediënten

stripe

Succesvolle klanten

stripe

Geïntegreerde Planning & Control

Gemeente Enschede
Bekijk de case

Provincie Limburg

Provincie Limburg

Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden

Unieke technologie

stripe

Het Novulo platform faciliteert het modelleren van software componenten, het integreren van deze componenten tot een bedrijfsspecifieke oplossing en het genereren en deployen van de software op hosted en on-premise omgevingen. Geavanceerd product management en version control faciliteren onderhoud van de componenten en on-demand release management.

Novulo garandeert een organisatie continue flexibiliteit zonder maatwerk. Geen afhankelijkheid van de releaseplanning van een software leverancier.

Novulo biedt de eindgebruiker een one-stop-shop voor softwarematige ondersteuning bij alle activiteiten. Een uniforme gebruikersinterface op PC, tablet en telefoon. Sterke mogelijkheden voor persoonlijke configuratie en slimme zoekmogelijkheden. En nooit dubbele invoer van dezelfde data.

Lees meer…

Best-of-Breed of Best-Suite?

stripe
 

Waar bestaande pakketten ‘best of breed oplossingen’ vormen, zijn tussen al dergelijke pakketten ook koppelingen nodig om het tot één geheel te smeden. Koppelingen vormen niet alleen vaak een dure en risicovolle verbinding tussen de pakketten, maar de integratie is zelden optimaal.

Novulo biedt met haar componenten platform als enige volwaardige functionaliteit die alle bedrijfsprocessen integraal faciliteert, met als resultaat: een volledig geïntegreerde applicatie en slechts 1 aanspreekpunt.

Een aantal toonaangevende bedrijven uit verschillende die vastlopen in ‘best of breed’ oplossingen hebben Novulo ontdekt en ervaren de onvergelijkbare mogelijkheden in de praktijk.

 

Klanten

stripe

 

GemeenteEnschede
GemeenteLosser

Begin vandaag nog met je ideale applicatie

Stel je eigen applicatie samen met de Novulo apps

Applicatie samenstellen

Neem contact met ons op