Military Boekelo

Heeft al haar logistieke activiteiten geautomatiseerd met Novulo

 

 

 

Logo Military

Military Boekelo

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Niet alleen voor de deelnemers is de Military een must. Ook bezoekers uit heel Nederland en buitenland reizen af naar Boekelo om te genieten van Topsport, Business & Pleasure. Een stevige wandeling door de natuur, genieten van bijzondere sportprestaties, slenteren over de Herfst - Fair en een Herfstbok drinken in het Military Café met eigen publieksterras. Het kan allemaal tijdens Military Boekelo - Enschede.

De aanleiding van de samenwerking met de Military waren het handmatige registratie van de bestellingen en overeenkomsten naar aanleiding van e-mails en telefoontjes, in de praktijk een arbeidsintensieve en foutgevoelige activiteit. Mede door de omvang van het evenement bestond er bij De Military grote behoefte aan professionaliteit en efficiëntie daarom ging men op zoek naar mogelijkheden om de communicatie en werkwijze met de sponsoren te moderniseren en de administratieve last rondom de registratie te verminderen.

Met onze componenten konden wij in korte tijd een administratief systeem leveren om zo de gewenste optimalisatie te realiseren.

introductie-military
feature-military

Registratie sponsoren en inrichting hoofdterrein & crosscountry

Voor de evenementen van de Military beheert het bedrijfsbureau van de Military de registratie, de verschillende verkopen, inkopen en facturaties van de sponsoren. Van de bestellingen en inkopen van de sponsor wordt automatisch een sponsorovereenkomst opgesteld met de gemaakte afspraken. Van alle verkopen en inkopen zoals de hospitalities, vlaggen, boarding, entreekaarten, inrichting hospitalities en de techniek worden automatisch overzichtelijke lijsten gemaakt waarmee het gehele evenement gecoördineerd kan worden. Bij wijzingen zijn deze lijsten altijd up-to-date. Tevens beheert de Military hiermee ook de registratie en inrichting van de Herfst-Fair.

Hiermee kan de Military in een oogopslag zien wat er verkocht en ingekocht is en kan hiermee eenvoudig de targets in de gaten houden. Ook is het mogelijk om eenvoudig en automatisch per relatie een factuur in eigen huisstijl op te stellen.

 

 

Met Novulo is het mogelijk bedrijfssoftware samen te stellen zoals apps op een tablet, altijd compleet en volledig geïntegreerd.

 

 

 
{{app.name}}

De producten gebruikt in deze case

Bekijk welke producten er gebruikt zijn om de applicatie samen te stellen voor dit bedrijf. En waarom dat zo goed aansluit bij deze case.

Gebruik deze case als voorbeeld bij het samenstellen van je applicatie

Samenstellen

.

 

composer processes