Geïntegreerde software die flexibel meegroeit met de wensen en behoeften van je organisatie.

Ontdek de mogelijkheden
Tour

Personaliseren

Nu is het persoonlijk

Elke gebruiker is anders. Net als de verschillende rollen binnen organisaties. Novulo zorgt er voor dat je als gebruiker ziet wat voor jou relevant is. Iemand van HR hoeft niet dezelfde apps te gebruiken of grafieken te zien als de IT afdeling en vice versa.

Features

Jij bent uniek, net als je applicatie

Elke gebruiker is anders net als de verschillende rollen binnen organisaties. Novulo zorgt er voor dat je als gebruiker ziet wat voor jou relevant is. Iemand van HR hoeft niet dezelfde apps te gebruiken of grafieken te zien als de IT afdeling en vice versa.

Novulo Tour Features - metro

Zoeken écht makkelijk gemaakt

In no time vinden wat je zoekt. Novulo helpt je zelfs door te onthouden waar je vaak op zoekt. We hebben zoeken eindelijk écht makkelijk gemaakt.

Novulo Tour Features - zoeken

Data begrijpelijk in kaart gebracht

Data is de drijfveer van je applicatie. Het is belangrijk om data begrijpelijk in kaart te brengen zodat je kunt sturen op basis van de juiste informatie. Onze grafieken zijn simpel, duidelijk en effectief.

Novulo Tour Features - data visualisatie

Geschikt voor elk apparaat

Een moderne browser is alles wat je nodig hebt. Op elk
apparaat met een internet verbinding kun je aan de slag.

Novulo Tour Features - devices

Samenwerken

Om het maximale uit je organisatie te halen is het van belang om snel en efficient samen te werken met je collega’s. Nooit meer documenten en pdf’s mailen naar elkaar, maar direct bewerken en versturen binnen Novulo.

Novulo Tour Features - samenwerken

Op elk moment aanpasbaar

Je kunt ten alle tijde apps bij kopen en verwijderen. Hierdoor maakt Novulo het mogelijk dat je applicatie razendsnel kan aanpassen op veranderingen binnen je bedrijf. Geen andere programma’s meer zoeken en afnemen, maar gewoon een paar extra apps installeren in een paar kliks.

Novulo Tour Features - aanpasbaar

Import / export

Alle gegevens in je applicatie zijn gemakkelijk te exporteren. We ondersteunen alle gangbare formaten zoals .xls, .pdf, .xml etc. Geen gekke indelingen en rare opmaak, maar gewoon nette bestanden waar je direct mee verder kan en die je eventueel kunt importeren in andere applicaties.

Novulo Tour Features - import / export

Enterprise ready

Klein beginnen, groots uitpakken of software binnen een enterprise onderneming vervangen? Novulo is gemaakt om te blijven en is geschikt voor elk scenario. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een bedrijfsselectie van de apps te maken waar binnen je werknemers vrij zijn om deze aan te schaffen. Helemaal vrij of zelfs met een persoonlijk vastgesteld budget.

Novulo Tour Features - enterprise ready

Onderhoud

Nooit zorgen maken om techniek of updates

Wij bij Novulo streven er naar dat elke app tot de top in haar segment behoort. Om dit mogelijk te maken zijn we constant bezig om onze apps te verbeteren en te updaten. Elke app die in je applicatie zit wordt hierdoor doorontwikkeld en onderhouden. Je hoeft je zelf nooit meer zorgen te maken om updates. Wij zorgen er voor dat je applicatie altijd van deze tijd is en klaar is voor de toekomst.

Testimonials

Ga niet alleen op ons woord af

Sinds 2001 helpen we bedrijven om hun processen te stroomlijnen en automatiseren. In al die jaren hebben we met veel bedrijven uit verschillende sectoren gewerkt en zijn we trots op elke klant die onze apps gebruikt.

 
composer processes