Catering & Evenementen

Stel je ideale catering applicatie samen

U biedt catering als compleet pakket, dus uw software moet ook integraal werken

Bij uw klant komt alles samen: ingrediënten, bereiding, presentatie, bediening. Novulo heeft alle software componenten beschikbaar om dit proces integraal te ondersteunen: van website tot crm, van offerte tot factuur en de volledige inkoop, bereiding en levering. Maar ook de ondersteunende processen zoals de verzuim en verlof, roostering, financiële administratie etc.

Uniek platform
stroke

aPaas, Low-Code, Model Driven Development, RAD. Allemaal van toepassing. Maar met de integratie van modellen gaan we verder...

{{serverState.parameters.product}} componenten
stroke

Een heleboel apps om uit te kiezen zodat je met zekerheid de perfecte applicatie voor jouw bedrijf kan samenstellen.

Een applicatie
stroke

Onze apps integreren naadloos in een enkele applicatie. Één applicatie waarmee je ieder aspect van je bedrijf beheert.

Stel software samen uit alle ingrediënten

 

Marketing

 

Sales

 

Inkoop

 

Bereiding

 

HRM

 

Financieel

Succesvolle klanten

Case KLM
Label hospitality
stroke

Label Hospitality is sinds 2012 de exclusieve Hospitality partner van de Amsterdam ArenA op niveau 5 en 6. Niveau 5 en 6 zijn de meest exclusieve, luxueus ingerichte niveaus van de Amsterdam ArenA.

Bekijk de case
Case KLM
FC Twente
stroke

Voor de afdeling Meetings & Events van FC Twente hebben wij het online bestelsysteem voor skyboxen en evenementorganisaties geleverd. Stadion “de Grolsch Veste” huisvest 52 skyboxen waar skyboxhouders elke wedstrijd genieten van catering op maat.

Bekijk de case
Case KLM
Military
stroke

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau.

Bekijk de case
Case KLM
Event creators
stroke

De Event Creators zijn onderdeel van de Methoeve-holding, een gerenommeerd organisatiebureau met meerdere activiteiten en bedrijven. Event Creators is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in het organiseren van evenementen.

Bekijk de case

Unieke technologie

Het Novulo platform faciliteert het modelleren van software componenten, het integreren van deze componenten tot een bedrijfsspecifieke oplossing en het genereren en deployen van de software op hosted en on-premise omgevingen. Geavanceerd product management en version control faciliteren onderhoud van de componenten en on-demand release management.

Novulo garandeert een organisatie continue flexibiliteit zonder maatwerk. Geen afhankelijkheid van de releaseplanning van een software leverancier.

Novulo biedt de eindgebruiker een one-stop-shop voor softwarematige ondersteuning bij alle activiteiten. Een uniforme gebruikersinterface op PC, tablet en telefoon. Sterke mogelijkheden voor persoonlijke configuratie en slimme zoekmogelijkheden. En nooit dubbele invoer van dezelfde data.

Lees meer…

Best-of-Breed of Best-Suite?

Waar bestaande pakketten ‘best of breed oplossingen’ vormen, zijn tussen al dergelijke pakketten ook koppelingen nodig om het tot één geheel te smeden. Koppelingen vormen niet alleen vaak een dure en risicovolle verbinding tussen de pakketten, maar de integratie is zelden optimaal.

Novulo biedt met haar componenten platform als enige volwaardige functionaliteit die alle bedrijfsprocessen integraal faciliteert, met als resultaat: een volledig geïntegreerde applicatie en slechts 1 aanspreekpunt.

Een aantal toonaangevende bedrijven uit verschillende die vastlopen in ‘best of breed’ oplossingen hebben Novulo ontdekt en ervaren de onvergelijkbare mogelijkheden in de praktijk.


Door het introduceren van Novulo in Label Hospitality hebben wij veel tijd winst gemaakt bij de voorbereiding en facturatie van een evenement / wedstrijd ten opzichte van een jaar terug.

Umair Shaikh, Label Hospitality


Cases

Deze bedrijven profiteren dagelijks van Novulo en dat kunt u ook.

Case KLM
KLM
stroke

KLM Engineering & Maintenance is one of the largest maintenance workshops for airplanes in Europa. More than 5000 people work on maintenance worldwide

Lees meer
Case KE
Kamera Express
stroke

Kamera Express is de grootste (internet) winkel voor alle apparatuur en accessoires op het gebied van foto & video in Nederland.

Lees meer
Case Gemeente Enschede
Gemeente Enschede
stroke

De Gemeente Enschede koos voor de flexibele software van Novulo om zijn Planning & Controle-proces te moderniseren.

Lees meer

Begin vandaag nog met je ideale applicatie

Stel je eigen applicatie samen met de Novulo apps

Neem contact met ons op
{{m.message}}
{{m.message}}