Retail

E-commerce software voor de enterprise retailer

De beste e-commerce software voor uw specifieke onderneming. Dat is wat Novulo u als enterprise retailer belooft. En dat is niet zomaar een belofte. U stelt uw flexibele retailapplicatie bij ons namelijk helemaal zelf samen. Kies uit honderden losse componenten die samen naadloos combineren tot één geïntegreerd en oneindig schaalbaar systeem. Zo’n applicatie vindt u nergens anders.

 

Wat is e-commerce software?

E-commerce software is in veel gevallen een verzameling van een of meerdere softwarepakketten waarmee het mogelijk is om een webwinkel te starten en beheren. Alle basisfunctionaliteiten voor een online winkel zitten hierin verweven, zoals het toevoegen van nieuwe producten en een betaalproces voor klanten.

Ruwweg valt e-commerce software te verdelen in twee varianten: open-source pakketten en Software as a Service (SaaS) diensten. Een open-source pakket is vaak gratis, maar vergt technische kennis bij de retailer om alles goed te installeren. SaaS daarentegen biedt een kant-en-klaar platform waarvoor de retailer periodiek een vast huurbedrag betaalt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Wat is de beste e-commerce software?

De beste e-commerce software verschilt per toepassing en situatie. Veel kleine en middelgrote retailers gebruiken de open-source software Magento, terwijl andere kiezen voor SaaS-aanbieders zoals CCV Shop en Lightspeed. Er is echter één kenmerk dat al deze platforms delen: zowel in functionaliteit als flexibiliteit schieten ze ernstig tekort voor de enterprise retailer.

Een organisatie op enterprise niveau stelt nu eenmaal andere eisen aan e-commerce software dan een kleine onderneming. Enterprise retailers werken vrijwel zonder uitzondering omnichannel en willen hun online en offline bedrijfsactiviteiten hierdoor naadloos met elkaar kunnen integreren. En dat het liefst in de vorm van één applicatie die alle informatiestromen realtime bijhoudt.

Welke problemen heeft de meeste e-commerce software?

Met bovengenoemde platforms is dit helaas niet mogelijk. Veel enterprise retailers werken namelijk met meerdere softwarepakketten die door middel van omslachtige technieken aan elkaar gekoppeld zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Magento webwinkel met koppelingen naar een afzonderlijk PIM- of ERP-systeem. Helaas werkt een dergelijke oplossing in de praktijk verre van optimaal.

Met name enterprise retailers hebben hier last van. Zij opereren immers op grotere schaal en verwerken meer informatiestromen. Hiervoor is e-commerce software nodig die alle kanalen binnen het bedrijf met elkaar integreert. Zodat de klant zonder problemen online preorders kan afhalen in de winkel en defecte producten kan retourneren. En de retailer een helder beeld krijgt van het klantgedrag op zowel de website als in de afzonderlijke winkelvestigingen.

De oplossing: maatwerk e-commerce software voor de retail

De oplossing voor de enterprise retailer schuilt hem in schaalbare e-commerce software in de vorm van één geïntegreerd platform. Een platform dat is opgebouwd uit losse applicatiecomponenten die de retailer zelf kiest aan de hand van zijn specifieke behoeften. Componenten die bovendien op elk gewenst moment kunnen worden toegevoegd of verwijderd.

Dit is het platform dat Novulo biedt en dat exact is afgestemd op de wensen van de ambitieuze retailer op enterprise niveau. Onze e-commerce software maakt een peperduur datawarehouse, datadistributie en koppelingen met losse PIM- en ERP-applicaties overbodig. Alle benodigde functionaliteit zit bij ons verweven in één enkele applicatie die op elk moment toegankelijk is.

E-commerce software als onderdeel van geïntegreerd platform

De voordelen van onze unieke e-commerce software zijn legio. Niet langer worden enterprise retailers geremd in hun ambities door de beperkingen van statische softwarepakketten die bestaan uit een kluwen van slecht werkende koppelingen. En ook zijn ze niet langer veroordeeld tot dure maatwerk oplossingen die na enkele jaren alweer verouderd zijn.

De zelf samengestelde en geïntegreerde applicatie van Novulo biedt een ongelimiteerde flexibiliteit en schaalbaarheid en groeit altijd mee met de markt en uw bedrijf. Dat is een groot voordeel in een continu veranderende sector waarin marges steevast onder druk staan. Voor elke bedrijfsbehoefte bieden wij passende componenten die we op regelmatige basis updaten.

Waarom de e-commerce software van Novulo?

De e-commerce software van Novulo is de enige geïntegreerde oplossing die u als enterprise retailer verzekert van deze mate van flexibiliteit en schaalbaarheid. Dit komt omdat wij ons specialiseren in Architected model-driven development (AMD): een technologie die door vooraanstaande experts binnen de ICT-wereld wordt gezien als dé methode voor softwareontwikkeling in de toekomst.

Het resultaat is e-commerce software die voldoet aan de meest uiteenlopende eisen van de hedendaagse retailer. In de vorm van één applicatie zonder externe koppelingen die bovendien toegankelijk is vanaf elk apparaat met een webbrowser en internetverbinding. Zo heeft u als enterprise retailer letterlijk al uw bedrijfsprocessen binnen handbereik.

Benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw retailorganisatie? Laat u op maat informeren over onze e-commerce software en treed in de voetsporen van tevreden klanten als Kamera Express, FC Twente en KLM. Neem voor meer informatie contact op via info@novulo.com of bel ons op +31 53 436 2340.

Branche gerelateerde nieuwsberichten

stripe
{{retail.publish_date| date:'dd MMMM yyyy'}}

{{retail.description}}

 

Lees meer...
Neem contact met ons op
{{m.message}}
{{m.message}}

Uw email is verstuurd

Terug naar home

composer processes