Opgericht om het verschil te maken

Wie zijn wij...

Novulo is een onderneming op het gebied van webbased bedrijfssoftware, gevestigd in een oude gerenoveerde boerderij aan de Josinkhofweg in Enschede. Geen standaard kantoor maar een inspirerende plek waar unieke businessApps worden ontwikkeld.

Opgericht in 2003 werd Novulo met haar, in eigen beheer ontwikkelde, software “Architect” in 2007 uitgeroepen tot het meest innovatieve IT bedrijf in Nederland.

Het begin

Opgericht om het verschil te maken

Novulo is een onderneming op het gebied van webbased bedrijfssoftware, gevestigd in een oude gerenoveerde boerderij aan de Josinkhofweg in Enschede. Geen standaard kantoor maar een inspirerende plek waar unieke businessApps worden ontwikkeld. Opgericht in 2003 werd Novulo met haar, in eigen beheer ontwikkelde, software “Architect” in 2007 uitgeroepen tot het meest innovatieve IT bedrijf in Nederland.

Frank Wille en Willem Badenhop, directeuren Novulo

Frank Wille
Directeur Novulo

Willem Badenhop
Directeur Novulo

We've been there

Het verhaal van Novulo

Vanaf het begin geloven we in het feit dat mensen op de werkvloer zélf weten en bepalen wat voor software ze nodig hebben om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Waarom verspillen we jaarlijks honderden uren aan maatwerk? Waarom kunnen mensen en organisaties niet zelf hun software ontwerpen zonder enige kennis van programmeren en de ontwikkeling van software? Met deze gedachte hebben we 10 jaar geleden de Architect gemaakt. Destijds revolutionair en de basis van ons succes, maar inmiddels op de achtergrond. De Architect maakt het mogelijk om software razendsnel en efficient te kunnen tekenen in plaats van duizenden regels code te kloppen.

Uiteindelijk hebben we geconstateerd dat dit voor de meeste mensen alsnog te ingewikkeld is en programmeurs zijn enorm gehecht aan hun code. Het neemt echter niet weg dat de Architect een enorm krachtige tool is die we nu zelf gebruiken. De afgelopen 3 jaar hebben we de Architect gebruikt om al onze apps te bouwen. Dezelfde apps die nu te vinden zijn in onze store en mensen nu wél in staat stelt om zelf hun software uit te kiezen en te integreren.

Diezelfde Architect maakt het mogelijk om in een kort tijdsbestek nieuwe Apps te ontwikkelen. We steken geen energie meer in maatwerk, maar bouwen een App die vervolgens opnieuw te gebruiken is voor een ieder ander of organisatie die dezelfde functionaliteit zoekt. Wij brengen maatwerk en pakketsoftware samen. Novulo is in die zin absoluut ‘the best of both worlds’.

Werken bij Novulo

Ons hoofdkantoor in gevestigd in Enschede. Niet in een standaard kantoorpand, maar in een compleet gerenoveerde, typische Twentse boerderij. Een inspirerende omgeving die het beste in ons naar boven haalt. Op dit moment werken we met zo’n 40 collega’s en hebben we ook vestigingen in Amersfoort en de omgeving Sliedrecht.

Wij zijn hard aan het groeien en zijn daarom regelmatig op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s die zich prettig voelen in een dynamische omgeving. Binnen onze kennisintensieve en snelgroeiende organisatie wordt je blootgesteld aan allerlei kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij waarderen initiatief en zorgen voor een prettige, informele werkomgeving. Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Zie hieronder het overzicht met onze actuele vacatures. Staat jouw ideale functie er op dit moment niet tussen, maar wil je wel graag voor ons komen werken. Stuur ons dan een open sollicitatie.

Waar wij werken

The heart of our organization

In de luwte werken we gepassioneerd aan onze producten. Niet in een standaard kantoorpand, maar in een compleet gerenoveerde, typisch Twentse boerderij. Een inspirerende omgeving die het beste in ons naar boven haalt.

Novulo boerderij
Main Office
stroke

Novulo Nederland B.V.
+31 (0) 53 436 2340
info@novulo.com
Josink Hofweg 9a
7545PP Enschede
Postbus 466, 7500AL Enschede

Ict
stroke

OFB Software
www.ofb.nl
+31 (0) 18 46 20 188
info@ofb.nl
Kelvinring 54
2952BG, Alblasserdam

Automotive
stroke

Deltec
www.deltec.nl
+31 (0) 85 303 42 75
info@deltec.nl
Van Asch van Wijkstraat 4D
3811LP, Amersfoort