Therapeutische Elastische Kousen (TEK)

De administratieve last kunnen we niet wegnemen, wel verlichten

Door alle processen zo efficiënt mogelijk op elkaar aan te laten sluiten, kunnen wij de administratieve belasting tot een minimum beperken. Onze software integreert werkelijk alle processen waardoor u alles maar één keer invoert, klanten kunnen eventueel online een intake doorlopen waardoor deze data direct bij de afspraak beschikbaar is. Aan de balie kan de pinterminal worden aangestuurd waarmee een factuur direct kan worden voldaan. De SEMH rapportage is met een druk op de knop compleet beschikbaar. En zo nog veel meer.

Uniek platform
stroke

aPaas, Low-Code, Model Driven Development, RAD. Allemaal van toepassing. Maar met de integratie van modellen gaan we verder...

{{serverState.parameters.product}} componenten
stroke

Een heleboel apps om uit te kiezen zodat je met zekerheid de perfecte applicatie voor jouw bedrijf kan samenstellen.

Een applicatie
stroke

Onze apps integreren naadloos in een enkele applicatie. Één applicatie waarmee je ieder aspect van je bedrijf beheert.

Stel software samen uit alle ingrediënten

 

Marketing

 

Verkoop

 

Financieel

 

Aanmeten

 

Inkoop

Succesvolle klanten

Flebo-Zorg
stroke

Flebo-Zorg is zorgverlener van therapeutische elastische kousen. Uitgegroeid tot een gespecialiseerde organisatie met adequaat geschoolde deskundigen/bandagisten.

Huidzorg Drenthe
stroke

Huidtherapie Emmen/Hoogeveen is een gemotiveerd team om de regio van goede zorg te voorzien en dat is ook terug te vinden in hun praktijk.

Unieke technologie

Het Novulo platform faciliteert het modelleren van software componenten, het integreren van deze componenten tot een bedrijfsspecifieke oplossing en het genereren en deployen van de software op hosted en on-premise omgevingen. Geavanceerd product management en version control faciliteren onderhoud van de componenten en on-demand release management.

Novulo garandeert een organisatie continue flexibiliteit zonder maatwerk. Geen afhankelijkheid van de releaseplanning van een software leverancier.

Novulo biedt de eindgebruiker een one-stop-shop voor softwarematige ondersteuning bij alle activiteiten. Een uniforme gebruikersinterface op PC, tablet en telefoon. Sterke mogelijkheden voor persoonlijke configuratie en slimme zoekmogelijkheden. En nooit dubbele invoer van dezelfde data.

Lees meer…

Best-of-Breed of Best-Suite?

Waar bestaande pakketten ‘best of breed oplossingen’ vormen, zijn tussen al dergelijke pakketten ook koppelingen nodig om het tot één geheel te smeden. Koppelingen vormen niet alleen vaak een dure en risicovolle verbinding tussen de pakketten, maar de integratie is zelden optimaal.

Novulo biedt met haar componenten platform als enige volwaardige functionaliteit die alle bedrijfsprocessen integraal faciliteert, met als resultaat: een volledig geïntegreerde applicatie en slechts 1 aanspreekpunt.

Een aantal toonaangevende bedrijven uit verschillende die vastlopen in ‘best of breed’ oplossingen hebben Novulo ontdekt en ervaren de onvergelijkbare mogelijkheden in de praktijk.


Met Novulo heb ik snel en prettig kunnen schakelen. De software is compleet, gebruiksvriendelijk en heeft buitengewoon veel mogelijkheden. Ik sta nu op het punt mijn boekhouding ook te integreren

Claudia Doeve, Flebozorg


Cases

Deze bedrijven profiteren dagelijks van Novulo en dat kunt u ook.

Case KLM
KLM
stroke

KLM Engineering & Maintenance is one of the largest maintenance workshops for airplanes in Europa. More than 5000 people work on maintenance worldwide

Lees meer
Case KE
Kamera Express
stroke

Kamera Express is de grootste (internet) winkel voor alle apparatuur en accessoires op het gebied van foto & video in Nederland.

Lees meer
Case Gemeente Enschede
Gemeente Enschede
stroke

De Gemeente Enschede koos voor de flexibele software van Novulo om zijn Planning & Controle-proces te moderniseren.

Lees meer

Begin vandaag nog met je ideale applicatie

Stel je eigen applicatie samen met de Novulo apps

Neem contact met ons op
{{m.message}}
{{m.message}}