Prescriptive low-code, waarom is het een sprong vooruit?

Bent u low-code platformen aan het verkennen? Dan is de volgende generatie, prescriptive low-code, misschien een overweging. Door applicaties samen te stellen uit kant-en-klare en bewezen componenten op een platform met een ingebouwde architectuur, krijgen organisaties sneller wendbare software in handen. Hergebruik bestaande modellen en verweef deze tot een unieke maatwerkoplossing zodat u de core van uw organisatie in een ongekend tempo, stapsgewijs en betrouwbaar vernieuwt.

Forrester: Novulo schoolvoorbeeld prescriptive low-code

Eind 2019 gaf onderzoeksbureau Forrester een naam aan een nieuwe generatie low-code. Het prescriptive low-code platform van Novulo is het schoolvoorbeeld hoe op modellen gebaseerde bedrijfssoftware in een ongekend tempo en betrouwbaar tot stand komt. Novulo brengt daarnaast de theorie in de praktijk. Het platform heeft zichzelf bewezen in complexe en bedrijfskritische omgevingen van ruim 200 organisaties met grote aantallen gebruikers en hoge prestatievereisten.

Ik zie de aanpak van Novulo als de volgende stap op het gebied van softwareontwikkeling na de introductie van low-code development-platforms. Fundamenteel voor de aanpak van Novulo is het versnellen van het development-proces door kant-en-klare componenten te combineren met low code ontwikkeling.

John Rymer

Vice President, Principal Analyst

Meer weten over prescriptive low-code?

Download Forresters kijk op de toekomst van low-code: ‘the new quest to marry the best of packaged and custom apps’
Download dit whitepaper van Novulo en maak kennis met het DNA van prescriptive low-code
Doe inspiratie op voor innovatie met software en digitalisering van processen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Wat klanten over Novulo zeggen

“Gangbare applicaties beperken ondernemers. Met Novulo is het andersom. Dit platform stelt bedrijven in staat hun concurrentievoordeel hard te maken.”

"De Novulo software garandeert een betrouwbare en snellere manier van orderverwerking volgens een gestroomlijnd proces met een zo laag mogelijke foutmarge, die ook bij piekdruktes goed werkt.”

"In het Novulo-platform is ontzettend veel mogelijk en het is flexibel. Wat dat betreft zit Novulo precies tussen custom built software en een groot ERP-systeem in.”

Start nu
met Novulo

%data%