Skybox

Stel je ideale skybox applicatie samen

Ontzorg de skyboxhouder met geïntegreerde software die tijd bespaard en de omzet stimuleert. Van reserveringen en bestellingen vooraf via portal tot inkoop en uitlevering in de skybox en van bestelling tijdens de wedstrijd aan de bar tot de printer in de keuken: Geen fouten in bestellingen en rompslomp met bonnetjes. Alles geautomatiseerd. Alles in één applicatie.

 

Uniek platform

stroke

aPaas, Low-Code, Model Driven Development, RAD. Allemaal van toepassing. Maar met de integratie van modellen gaan we verder...

Hoe het gemaakt wordt

{{source | ncSumInt:'product'}} componenten

stroke

Een heleboel apps om uit te kiezen zodat je met zekerheid de perfecte applicatie voor jouw bedrijf kan samenstellen.

Bezoek de store

Een applicatie

stroke

Onze apps integreren naadloos in een enkele applicatie. Één applicatie waarmee je ieder aspect van je bedrijf beheert.

Hoe het werkt

Stel software samen uit alle ingrediënten

stripe

Succesvolle klanten

stripe

Label hospitality

Door het introduceren van Novulo hebben wij veel tijd winst gemaakt
Bekijk de case

FC Twente

Zorgeloze catering voor onze skyboxhouders
Bekijk de case

Unieke technologie

stripe

Het Novulo platform faciliteert het modelleren van software componenten, het integreren van deze componenten tot een bedrijfsspecifieke oplossing en het genereren en deployen van de software op hosted en on-premise omgevingen. Geavanceerd product management en version control faciliteren onderhoud van de componenten en on-demand release management.

Novulo garandeert een organisatie continue flexibiliteit zonder maatwerk. Geen afhankelijkheid van de releaseplanning van een software leverancier.

Novulo biedt de eindgebruiker een one-stop-shop voor softwarematige ondersteuning bij alle activiteiten. Een uniforme gebruikersinterface op PC, tablet en telefoon. Sterke mogelijkheden voor persoonlijke configuratie en slimme zoekmogelijkheden. En nooit dubbele invoer van dezelfde data.

Lees meer…

Best-of-Breed of Best-Suite?

stripe
 

Waar bestaande pakketten ‘best of breed oplossingen’ vormen, zijn tussen al dergelijke pakketten ook koppelingen nodig om het tot één geheel te smeden. Koppelingen vormen niet alleen vaak een dure en risicovolle verbinding tussen de pakketten, maar de integratie is zelden optimaal.

Novulo biedt met haar componenten platform als enige volwaardige functionaliteit die alle bedrijfsprocessen integraal faciliteert, met als resultaat: een volledig geïntegreerde applicatie en slechts 1 aanspreekpunt.

Een aantal toonaangevende bedrijven uit verschillende die vastlopen in ‘best of breed’ oplossingen hebben Novulo ontdekt en ervaren de onvergelijkbare mogelijkheden in de praktijk.

 

Voordelen voor de skyboxhouder:

stripe
 

Niet genoeg bitterballen?

Met één druk op je smartphone of tablet en er staat een extra portie binnen no-time op tafel.

Automatisch factureren

Elke bestelling wordt automatisch gefactureerd en in de portal getoond. Geen verrassingen, totaal overzicht.

 
 

Precies weten wat je krijgt

Bij aankomst staan uw bestellingen op u te wachten in de skybox.

Extra marketing kanaal

De klantportal kan ingezet worden als marketingkanaal om acties en producten aan te prijzen.

 

Referentie

stripe

"Een absolute must-have! Als FC Twente-skyboxhouder en lid van de skyboxhouder-commissie heb ik de overgang naar Novulo als een essentiële stap voorwaarts gezien, welke direct resulteerde in grote vereenvoudiging van de wedstrijdbestelling(en). Uit tijd-, kosten- en logistieke overwegingen lijkt het aanbieden van deze service me simpelweg noodzaak voor soortgelijke organisaties."

Jan Boomkamp, Gardens & skybox houder FC Twente

 
 

"Voorheen was ik gemiddeld drie dagen per wedstrijd bezig met de voorbereidingen, bestellingen, uitvoeren en factureren van de bestellingen. Na de overstap naar Novulo nog maar één dag. Hierdoor kon ik meer tijd besteden aan de commercie.”

Voormalig skyboxcoordinator FC Twente

 

Begin vandaag nog met je ideale applicatie

Stel je eigen applicatie samen met de Novulo apps

Applicatie samenstellen

Neem contact met ons op