Therapeutische Elastische Kousen (TEK)

De administratieve last kunnen we niet wegnemen, wel verlichten

Door alle processen zo efficiënt mogelijk op elkaar aan te laten sluiten, kunnen wij de administratieve belasting tot een minimum beperken. Onze software integreert werkelijk alle processen waardoor u alles maar één keer invoert, klanten kunnen eventueel online een intake doorlopen waardoor deze data direct bij de afspraak beschikbaar is. Aan de balie kan de pinterminal worden aangestuurd waarmee een factuur direct kan worden voldaan. De SEMH rapportage is met een druk op de knop compleet beschikbaar. En zo nog veel meer.

 

Uniek platform

stroke

aPaas, Low-Code, Model Driven Development, RAD. Allemaal van toepassing. Maar met de integratie van modellen gaan we verder...

Hoe het gemaakt wordt

{{source | ncSumInt:'product'}} componenten

stroke

Een heleboel apps om uit te kiezen zodat je met zekerheid de perfecte applicatie voor jouw bedrijf kan samenstellen.

Bezoek de store

Een applicatie

stroke

Onze apps integreren naadloos in een enkele applicatie. Één applicatie waarmee je ieder aspect van je bedrijf beheert.

Hoe het werkt

Stel software samen uit alle ingrediënten

stripe

Succesvolle klanten

stripe

Flebo-Zorg

Flebo-Zorg is zorgverlener van therapeutische elastische kousen. Uitgegroeid tot een gespecialiseerde organisatie met adequaat geschoolde deskundigen/bandagisten.

Huidzorg Drenthe

Huidtherapie Emmen/Hoogeveen is een gemotiveerd team om de regio van goede zorg te voorzien en dat is ook terug te vinden in onze praktijk.

Unieke technologie

stripe

Het Novulo platform faciliteert het modelleren van software componenten, het integreren van deze componenten tot een bedrijfsspecifieke oplossing en het genereren en deployen van de software op hosted en on-premise omgevingen. Geavanceerd product management en version control faciliteren onderhoud van de componenten en on-demand release management.

Novulo garandeert een organisatie continue flexibiliteit zonder maatwerk. Geen afhankelijkheid van de releaseplanning van een software leverancier.

Novulo biedt de eindgebruiker een one-stop-shop voor softwarematige ondersteuning bij alle activiteiten. Een uniforme gebruikersinterface op PC, tablet en telefoon. Sterke mogelijkheden voor persoonlijke configuratie en slimme zoekmogelijkheden. En nooit dubbele invoer van dezelfde data.

Lees meer…

Best-of-Breed of Best-Suite?

stripe
 

Waar bestaande pakketten ‘best of breed oplossingen’ vormen, zijn tussen al dergelijke pakketten ook koppelingen nodig om het tot één geheel te smeden. Koppelingen vormen niet alleen vaak een dure en risicovolle verbinding tussen de pakketten, maar de integratie is zelden optimaal.

Novulo biedt met haar componenten platform als enige volwaardige functionaliteit die alle bedrijfsprocessen integraal faciliteert, met als resultaat: een volledig geïntegreerde applicatie en slechts 1 aanspreekpunt.

Een aantal toonaangevende bedrijven uit verschillende die vastlopen in ‘best of breed’ oplossingen hebben Novulo ontdekt en ervaren de onvergelijkbare mogelijkheden in de praktijk.

 

Referentie

stripe

"Met Novulo heb ik snel en prettig kunnen schakelen. De software is compleet, gebruiksvriendelijk en heeft buitengewoon veel mogelijkheden. Ik sta nu op het punt mijn boekhouding ook te integreren"

Claudia Doeve, Flebozorg

 

Begin vandaag nog met je ideale applicatie

Stel je eigen applicatie samen met de Novulo apps

Applicatie samenstellen

Neem contact met ons op