Automotive Solutions

De toekomstbestendige oplossing voor de automotive branche

Onze Automotive Solutions zijn speciaal ontwikkeld voor grossiers, importeurs en garagisten. Van een bedrijf met één balie tot multi-filiaal en van zelfstandig ondernemers tot franchiseformules. Novulo beschikt over de ervaring en kennis die nodig zijn voor de ontwikkeling van passende bedrijfssoftware, websites en portals. De software van Novulo combineert ongeëvenaarde flexibiliteit met volledige integratie. Novulo vervult een pioniersrol binnen de automotive branche met een volledig geïntegreerd platform dat de informatiestromen van verschillende afdelingen in real time combineert.

Volledige integratie is wat ons werkelijk uniek maakt. Vergeet pakketten, maatwerk en API’s. Het prescriptive low code platform van Novulo stelt organisaties in staat om modellen te integreren. Dit resulteert in een volledig geïntegreerde applicatie die perfect aansluit op het volledig bedrijfsproces. De flexibiliteit van ons platform stelt organisaties in staat om de concurrentie voor te blijven met voortdurende innovatie.

Novulo Automotive Solutions

De Automotive Solutions van Novulo omspannen alle primaire en secundaire bedrijfsprocessen. Gebruikers kunnen dankzij de flexibiliteit van dit platform in een handomdraai nieuwe oplossingen toevoegen voor de integratie van nog meer bedrijfsprocessen.

Voeg naar eigen inzicht oplossingen toe om uw totale proces te automatiseren
Voeg naar eigen inzicht oplossingen toe om uw totale proces te automatiseren

Maak kennis met de
de kracht van het platform

De kracht van de Automotive Solutions

Een oplossing die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften
Managementinformatie binnen handbereik voor de bewaking van kpi’s
Voldoet aan branchespecifieke eisen, zoals de integratie van catalogi en RAI-formaten
Geavanceerd bandenbeheer, dynamische prijzen en zoekfunctie voor externe voorraden
Geavanceerde kortingsstructuren voor optimale klantenloyaliteit
Cloud-gebaseerde technologie biedt de flexibiliteit en capaciteit die nodig zijn om grote datavolumes te ondervangen
Koppelingen met GMS-software
De klantenservice heeft volledig inzicht in de orderhistorie bij fysieke en webwinkels, eerdere interacties met klanten en het klikgedrag voor de website en mailings
Dynamische prijzen in de fysieke en webwinkel op basis van de marge, voorraad enzovoort.
Op de website is altijd up-to-date productinformatie te zien
Prijslijsten en voorraadposities worden geïmporteerd via koppelingen met de systemen van alle bekende distributeurs in de automotive branche
Automatisch onderhoud van product- en prijsgegevens en interactie met relevante distributeurs
Geschikt voor elk apparaat en faciliteert optimale onlinesamenwerking
Een volledig geïntegreerde oplossing die real-time inzicht in de financiële prestaties biedt
Gebruiksgemak dankzij een uitmuntende userinterface

Waarom voor Novulo kiezen?

Navigation

Snel veranderen

De combinatie van direct inzetbare best-of-breed oplossing en low code ontwikkeling stelt grossiers en importeurs in staat om snel wijzigingen door te voeren. Dit draagt bij aan voortdurende optimalisatie en innovatie.

Internationality

Verhoog omzet en marge

Profiteer van optimaal schaalbare ondersteuning voor de bedrijfsvoering. Onze geïntegreerde aanpak zorgt voor effectieve en efficiënte groei. Eén versie van de waarheid biedt organisaties het inzicht en de flexibiliteit die nodig zijn om uw winstgevendheid en marges te optimaliseren.

All SVG Icons

Lagere kosten

De low code weaving-aanpak van Novulo maakt het mogelijk om legacy oplossingen snel te vervangen. Dit zorgt voor een ingrijpende reductie van de kosten van softwarelicenties en -onderhoud en bespoedigt de digitale transformatie van uw organisatie. En met Novulo bestaat geen overkill aan functionaliteit.

Start nu
met Novulo

%data%