Prescriptive low code

Grip op softwareontwikkeling
in een dynamische omgeving

Novulo herdefinieert softwareontwikkeling. We stellen organisaties in staat om hun toekomst naar eigen inzicht vorm te geven op één platform. Een platform dat hen nooit beperkt en bedrijfsbrede innovatie bevordert.

Deze geavanceerde prescriptive low code-oplossing maakt het mogelijk om legacy applicaties snel te vervangen. Het platform geeft een nieuwe invulling aan het applicatieportfolio door reeds ontwikkelde oplossingen (waar nodig) te combineren met eigen low code ontwikkeling.

Ik zie de aanpak van Novulo als de volgende stap op het gebied van softwareontwikkeling na de introductie van low-code development-platforms. Fundamenteel voor de aanpak van Novulo is het versnellen van het development-proces door kant-en-klare componenten te combineren met low code ontwikkeling.

John Rymer

Vice president Forrester

Een naadloos geïntegreerde applicatie voor alle zakelijke toepassingen

Flexibele en schaalbare softwareontwikkeling is een eerste vereiste voor grenzeloze IT. De mogelijkheid om snel functionaliteit toe te voegen of verwijderen is van cruciaal belang voor bedrijven om de marktontwikkelingen bij te blijven. Momenteel wordt low code als hét antwoord naar voren geschoven. Deze aanpak resulteert echter in een ongestructureerd en slecht presterend applicatie portfolio. Novulo biedt organisaties de mogelijkheid om grip te houden op hun architectuur en snel functionaliteiten te ontwikkelen. Door de combinatie van low code ontwikkeling met best-of-breed oplossingen kunnen applicatieportfolio’s supersnel moderniseren. Met als resultaat één geïntegreerde oplossing die volledig is afgestemd op de behoeften van de business.

Novulo with or without

Het beste van twee werelden op één platform

PRESCRIPTIVE LOW CODE VOOR FLEXIBELE BEDRIJFSVOERING

Start nu
met Novulo

%data%