Over ons

Opgericht om het verschil te maken

Vanaf de oprichting van Novulo in 2003 geloven we dat mensen op de werkvloer zélf weten welke software ze nodig hebben om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Waarom verspillen we jaarlijks honderden uren aan maatwerk? Waarom kunnen medewerkers en organisaties niet zelf hun software ontwerpen zonder enige kennis van programmeren en de ontwikkeling van software? Wij bieden deze mogelijkheid.

coloredball.png
coloredball.png

Klaar voor de toekomst

Novulo geeft low code een nieuwe dimensie. Het Novulo prescriptive low code platform introduceert ingebouwde architectuur en herbruikbaarheid middels standaard componenten, waardoor organisaties in staat zijn hun toekomst op een eigen manier vorm te geven op één software platform dat hen nooit beperkt en innovatie initieert. We herdefiniëren het gebruik van software met deze totaal andere vorm van automatisering.

Door de kennis en resources van velen te combineren op één platform kan men bedrijfssoftware samenstellen zoals men apps selecteert op een telefoon. Eén applicatie die vandaag precies en enkel de functionaliteit heeft die op dit moment nodig is, maar morgen geoptimaliseerd of uitgebreid kan worden op basis van nieuwe organisatie- of marktontwikkelingen. Dit stelt organisaties in staat de concurrentie voor te blijven en de klant te verrassen. Krijg grip op de toekomst van de organisatie door zelf te modelleren.

coloredball.png

Werken bij Novulo

{{i.description}}

Waar we werken

Ons hoofdkantoor in gevestigd in Enschede. Niet in een standaard kantoorpand, maar in een compleet gerenoveerde, typische Twentse boerderij. Een inspirerende omgeving die het beste in ons naar boven haalt.

test
%data%