Modeling your future

Met Novulo blijven organisaties de concurrentie voor. Wij bieden een prescriptive low code platform waarmee de bedrijfsvoering dagelijks kan worden verbeterd. De ongekende innovatiemogelijkheden van het platform stellen u in staat de toekomst van de organisatie zelf te modelleren. Gebruik bestaande best-of-breed modellen waar het kan en ontwikkel desgewenst zelf eigen componenten.

De Onderlingen
KLM_logo.png
logo-grolsch.png
gemeente_enschede.png
KE-logo.png

Wendbare organisaties stellen hun eigen software samen

Deze whitepaper legt het DNA uit van prescriptive low-code en laat zien hoe deze vorm van software bouw snelle verandering en continue verbetering van organisaties mogelijk maakt op basis van zelf samen te stellen bedrijfssoftware.

De basis voor
groei

Reusable models, components and plugins

Constante en snelle verandering

De combinatie van best of breed oplossingen en low code development stelt organisaties in staat om snel wijzigingen door te voeren. Dit draagt bij aan voortdurende optimalisatie en innovatie.

Single click deployment

Prescriptive low code development

De flexibiliteit van het platform biedt organisaties de mogelijkheid om hun toekomst proactief vorm te geven. Low code weaving voorkomt dat zij door technologie worden beperkt. Met ingebouwde architectuur als basis zijn ze altijd klaar voor de volgende stap.

DevOps in optima-forma

Volledig geïntegreerd

Een geïntegreerd proces en één versie van de waarheid dienen als basis voor zakelijke beslissingen. Het platform voorkomt fragmentatie en stelt organisaties in staat bedrijfsprocessen snel te optimaliseren. Het biedt ook de flexibiliteit die nodig is om applicaties voortdurend te upgraden in aansluiting op de zakelijke behoeften.

Best of breed oplossingen klaar voor implementatie

Op het Novulo platform combineren we de functionele- en branchekennis van diverse partijen tot best of breed oplossingen. Deze zijn voor een ieder beschikbaar als componenten voor de ontwikkeling van volledig geïntegreerde bedrijfsapplicaties op maat.

Start nu
met Novulo

Vertrouwd door organisaties als
Kamera Express

"De Novulo software garandeert een betrouwbare en snellere manier van orderverwerking volgens een gestroomlijnd proces met een zo laag mogelijke foutmarge, die ook bij piekdruktes goed werkt.”

“Gangbare applicaties beperken ondernemers. Met Novulo is het andersom. Dit platform stelt bedrijven in staat hun concurrentievoordeel hard te maken.”

"In het Novulo-platform is ontzettend veel mogelijk en het is flexibel. Wat dat betreft zit Novulo precies tussen custom built software en een groot ERP-systeem in.”

%data%