Kamera Express

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto retail specialist van Nederland. Voor goed en vertrouwd advies kunnen klanten altijd terecht in één van twaalf filialen, in zowel Nederland als België. Naast de fysieke winkels kunnen klanten ook terecht op de uitgebreide webshops
Kamera express is zowel een fysieke winkel als een webshop, opgericht in 1993. Door de enorme groei die Kamera Express door de jaren heen doormaakte, werd het noodzakelijk om de primaire bedrijfsprocessen te gaan automatiseren.

 

stroke

0

Winkels

stroke

0

Componenten

stroke

0

Orders per dag

 

"Vanuit het verleden kenden wij Novulo. Zij hadden ondertussen een platform ontwikkeld waarmee bedrijfssoftware wordt samengesteld als apps op een tablet. Voor het merendeel van onze wensen hadden zij de apps beschikbaar. Maar bijvoorbeeld een kassa ontbrak en wij hadden zo wel een paar ideeën”

Ben Cornelisse, Kamera Express

Kamera Express

stripe

In 2013 kwam hierdoor een unieke samenwerking tot stand met Novulo. Onze business-apps begonnen vorm te geven aan de retail-automatisering. Novulo heeft Kamera Express een totaaloplossing voor de optimale omni channel belevingen geboden. Hierdoor beleeft de klant zowel in de fysieke winkel- als in de webshop exact dezelfde ervaring.

Als er een product niet op voorraad is, kunnen producten makkelijk besteld worden vanuit de Novulo Kassa. De kassamedewerker kan daarnaast in één handeling het artikel bij de klant thuis laten bezorgen, of het product reserveren zodat de klant het artikel later kan ophalen in de winkel.

Bij binnenkomende goederen worden allereerst de EAN-codes gescand. Dit kan meteen vanuit de doos. De leverancier en de inkooporder van het product worden automatisch getoond. Op deze manier kunnen de medewerkers de producten snel controleren en worden foute leveringen direct herkend. De medewerker opent vervolgens een overzicht, waar alle geplaatste orders worden getoond die uitgeleverd kunnen worden. Deze lijst met producten wordt uitgeprint en in het magazijn verzamelt. Orders worden snel verwerkt door de producten te scannen. De pakbon en bijbehorende sticker worden automatisch weergegeven. Kamera Express bespaart hier veel tijd, omdat dit voorheen handmatig plaatsvond.

  1. Kamera Express gaat de samenwerking aan met Novulo. En ontworp haar eigen applicatie
  2. Kamera Express wint de FD Gazellen award van 2015
  3. Kamera Express wint de Rotterdamse Ondernemersprijs
  4. De site van Kamera Express België gaat live
  5. Na succesvolle livegang van Kamera Express België gaat Kamera Express Nederland ook live
  6. Kamera Express wordt officieel sponsor van het "Perfecte Plaatje"
  7. Kamera Express ontvangt de Webshop award 2017-2018

Novulo in actie

stripe

Bekijk andere cases:

Fc Twente

Zorgeloze catering voor onze skyboxhouders

Label Hospitality

Door het introduceren van Novulo hebben wij veel tijd winst gemaakt

EVENT CREATORS

Verzorging gehele functionele behoefte voor de bedrijfsvoering

 
{{app.name}}

De producten gebruikt in deze case

Bekijk welke producten er gebruikt zijn om de applicatie samen te stellen voor dit bedrijf. En waarom dat zo goed aansluit bij deze case.

Gebruik deze case als voorbeeld bij het samenstellen van je applicatie