Applicatiebeheer

Een oplossing op maat voor solide applicatiebeheer

Het platform van Novulo helpt organisaties met het samenstellen van bedrijfsapplicaties die naadloos op hun behoeften aansluiten. Met onze lowcodetechnologie hebben we best-of-breed oplossingen voor applicatiemanagement gerealiseerd. Op één platform combineren we de kennis en resources van velen en bieden wij organisaties de mogelijkheid bedrijfssoftware samen te stellen zoals men apps selecteert op een telefoon. Software die automatisch volledig integreert.

Hiermee worden alle bedrijfsprocessen geïntegreerd in een allesomvattende oplossing en stroomt data zonder problemen door elk proces. Deze volledig geïntegreerde applicatie kan op elk gewenst moment worden aangepast of uitgebreid. En er is geen sprake van een overkill aan functionaliteit. De geïntegreerde applicatie biedt exact wat u vandaag nodig hebt, maar kan morgen op basis van nieuwe inzichten worden geoptimaliseerd en uitgebreid.

Best of breed oplossingen voor applicatiebeheer

Een toekomstbestendige bedrijfsapplicatie begint bij Novulo!

Herbruikbaarheid, volledige integratie en snelle ontwikkeling door middel van modellering zijn de basisprincipes voor het realiseren van de architectuur en flexibiliteit waar een toekomstbestendige bedrijfsapplicatie om vraagt.

Zelf samenstellen

Stel uw eigen bedrijfsapplicatie samen op basis van een architectuur die de organisatie toekomstbestendig maakt. Zo wordt uw organisatie nooit door technologie beperkt.

Co-creatie

We doen een beroep op de gecombineerde kennis van klanten uit diverse sectoren om onze oplossingen voortdurend verder te ontwikkelen en verbeteren.

Ontwikkel zelf met low code

We combineren best of breed oplossingen en tools voor low code ontwikkeling binnen één platform. Hiermee kunt u applicaties op maat ontwikkelen die u voortdurend kunt optimaliseren.

Volledig geïntegreerde data en processen

Een geïntegreerd proces en één versie van de waarheid dienen als basis voor uw zakelijke beslissingen. Dit biedt de flexibiliteit die nodig is om applicaties voortdurend te verbeteren om aan zakelijke en/of klantenbehoeften te voldoen.

Lagere IT-kosten

Onze aanpak draagt bij aan een snelle vervanging van legacy applicaties. Dit zorgt voor een ingrijpende reductie van de kosten van softwarelicenties en -onderhoud en bespoedigt de digitale transformatie van uw organisatie.

In de praktijk bewezen

Bedrijven van elke omvang maken gebruik van onze oplossingen om hun zakelijke succes kracht bij te zetten.

ANDERE CATEGORIEËN

   

Start nu
met Novulo

%data%