Omnichannel retail

De standaard voor retail succes

Ken de klant door en door in elk facet van de organisatie. Of dit nu de fysieke winkel, webshop, verzending, retour afhandeling, klantenservice of administratie is. Communiceer consistent met klanten in de webshop, via social media, telefonisch en face-to-face. Novulo levert volledig geïntegreerde software die elk onderdeel van de organisatie en customer journey kan optimaliseren. Een heldere interface, één 360 graden klantbeeld en altijd één versie van de waarheid voor productinformatie. Volledige integratie is wat ons werkelijk uniek maakt. Vergeet pakketten, maatwerk en API’s.

Het prescriptive low code platform van Novulo stelt retailers in staat om modellen te integreren. Dit resulteert in een volledig geïntegreerde applicatie die perfect aansluit op het volledig bedrijfsproces. De flexibiliteit van het platform stelt retailers in staat om de concurrentie altijd een stap voor te blijven door van optimalisatie en implementatie een eenvoudige routinetaak te maken. Dit resulteert in één applicatie die vandaag precies en alleen de functionaliteit heeft die benodigd is, maar morgen kan worden geoptimaliseerd of uitgebreid gebaseerd op basis van de nieuwste inzichten.

Novulo Omnichannel Retail Solution

De Novulo Omnichannel Retail Solution omvat alle bedrijfskritische bedrijfsprocessen voor omnichannel retailers. De flexibiliteit van het Novulo platform stelt retailers in staat om eenvoudig meer oplossingen toe te voegen om aanvullende of alternatieve bedrijfsprocessen te ondersteunen. Het is ook mogelijk om kleiner te starten met slechts 1 of 2 oplossingen.

Voeg naar eigen inzicht oplossingen toe om uw totale proces te automatiseren
Voeg naar eigen inzicht oplossingen toe om uw totale proces te automatiseren

Maak kennis met de
de kracht van het platform

De kracht van de Retail Solution

Koop of reserveer online en haal af in de winkel met ship-to-store als dat nodig is
Koop online en krijg bezorgd vanuit het distributiecentrum of de winkelvoorraad
Koop in de winkel, krijg het thuis of in de winkel bezorgd vanuit het distributiecentrum of winkelvoorraad (en bied endless aisle en een uit voorraad oplossing)
Koop in de winkel of online, thuisbezorgd vanuit een leverancier (dropshipment)
Gebruik ingebouwde data science oplossingen om onder andere producten aan te bevelen en klanten te ontdubbelen.
Koop online, ruil of retourneer in de winkel
Wordt geïnformeerd en koop (ook uit voorraad producten) overal in de winkel met mobiele apparaten
Check in-store stock levels online
Pre-order online of in de winkel met aanbetaling
Klantenservice heeft volledig inzicht in online en winkel orderhistorie, klikgedrag on-site/e-mail en eerder contact met klantenservice
Eenvoudig herhaalaankopen plaatsen in de online omgeving vanuit online of winkelaankopen
Dynamic pricing online en in de winkel op basis van onder andere marges en voorraad
Altijd de meest recente productinformatie online, in de winkel, op marktplaatsen en prijsvergelijkers
Volledig geautomatiseerde personalisatie online en in e-mail gebaseerd op online of winkelaankopen, klikgedrag en interacties met de klantenservice.
Voor al deze use cases zijn alle bijbehorende logistieke, inkoop en financiële processen geïntegreerd

Waarom voor Novulo kiezen?

Navigation

Snel veranderen

De combinatie van direct inzetbare best-of-breed oplossing en low code ontwikkeling stelt retailers in staat om snel wijzigingen door te voeren. Dit draagt bij aan voortdurende optimalisatie en innovatie.

Internationality

Verhoog omzet en marge

Profiteer van optimaal schaalbare ondersteuning voor de bedrijfsvoering. Onze geïntegreerde aanpak zorgt voor effectieve en efficiënte groei. Eén versie van de waarheid biedt organisaties het inzicht en de flexibiliteit die nodig zijn om uw winstgevendheid en marges te optimaliseren.

All SVG Icons

Lagere kosten

De low code weaving-aanpak van Novulo maakt het mogelijk om legacy oplossingen snel te vervangen. Dit zorgt voor een ingrijpende reductie van de kosten van softwarelicenties en -onderhoud en bespoedigt de digitale transformatie van uw organisatie. En met Novulo bestaat geen overkill aan functionaliteit.

{{serverState.parameters.pageKey}} cases

Start nu
met Novulo

%data%