Volledige ontwikkel architectuur

Next-gen component gedreven architectuur

Het platform van Novulo onderscheidt zich fundamenteel van softwarepakketten en traditionele softwareontwikkeling. Het gaat verder waar Rapid Application Development (RAD), Model Driven Development (MDD), Low code- en aPaas-platforms ophouden. Het verandert de regels van het spel op het gebied van softwareontwikkeling.

Onze technologie heeft zich bewezen in complexe en bedrijfskritische omgevingen met grote gebruikersaantallen en hoge prestatievereisten. Onze componenten worden in tal van applicaties gebruikt. En omdat alleen de geselecteerde componenten worden geïntegreerd, is er geen sprake van overhead in de vorm van onbenutte functionaliteit.

test

WAT ONS VAN TRADITIONELE LOW CODE-PLATFORMS ONDERSCHEIDT

coloredball.png

één ecosysteem

Wij geloven dat herbruikbaarheid, volledige integratie en snelle ontwikkeling en modellering voorwaarden zijn voor een architectuurdiscipline die in duurzaamheid en flexibiliteit voorziet. Om deze reden hebben we een ecosysteem ingericht waarbinnen we de kennis en capaciteit van diverse partijen combineren om de beste componenten te maken voor het samenstellen van bedrijfsapplicaties.

Wat ontwikkelen met Novulo betekent

Een integrale applicatie

We combineren vier perspectieven in het modelleren van software. De GUI, expressies, processen en data zijn volledig met elkaar verweven. Dit resulteert in één integrale applicatie.

Grenzeloze mogelijkheden

Met Novulo zit worden organisaties niet beperkt door IT. Nieuwe functionaliteit wordt probleemloos in applicaties verweven. De volledige integratie blijft daarbij in stand. Dit resulteert in een applicatie die vandaag exact de functionaliteit biedt die nodig is, maar morgen kan worden geoptimaliseerd of uitgebreid op basis van nieuwe inzichten. Dit draagt bij aan voortdurende optimalisatie en innovatie.

Implementatie en monitoring

Novulo stelt organisaties in staat om applicaties snel te wijzigen, met behoud van architectuur. Door bewaking van de gebruikerssessies en procesactiviteiten kunnen eventuele problemen die door gebruikers worden ondervonden of binnen processen optreden automatisch worden gedetecteerd en gelogd. Voor gebruikers die een prestatieterugval ervaren kan een geautomatiseerde analyse worden gepresenteerd van de prestaties van de PC, het netwerk en/of de beeldschermconfiguratie, zodat effectieve oplossingen kunnen worden aanbevolen.

Geïntegreerde testprocessen

Al onze oplossingen bieden ingebouwde testprocessen en automatische testmogelijkheden. Na het samenstellen van de applicatie worden deze tests geïntegreerd om complete regressietests mogelijk te maken. Deze tests kan uitgebreid worden met eigen testscenario’s. Op die manier kunnen functionaliteiten bij updates gegarandeerd worden.

Vertrouwd door organisaties als
KLM

Start nu
met Novulo

%data%