Beheersbaar, schaalbaar en grenzeloze prestaties

Het op peil houden van de schaalbaarheid, prestaties en beheersbaarheid van low code applicaties vraagt om een architectuurdiscipline waarover veel bedrijven simpelweg niet beschikken. Op zijn best laat deze discipline te wensen over. Dat resulteert in trage applicaties die met veel tijd en hoge kosten moeten worden bijgewerkt en uitgebreid. Als er al geen sprake is van complete chaos. De component architectuur van Novulo dwingt een solide architectuur af in applicaties. Het platform biedt developers daarmee een tool waarmee ze de regie over hun architecturen kunnen borgen.

John Rymer

Vice president Forrester

Prescriptive low code

Organisaties hebben behoefte aan wendbaarheid in hun bedrijfsvoering. Het inspelen op veranderingen en introduceren van nieuwe businessmodellen is orde van de dag. Hierbij lopen veel organisaties keihard tegen de beperkingen van hun IT-landschap aan. Low code weaving voorkomt dat organisaties vastlopen met hun IT. Ons geavanceerde platform combineert low code development met kant-en-klare, in de praktijk bewezen oplossingen die binnen onze architectuur worden gewaarborgd.

   
••••
Ingebouwde architectuur
••••
••••
Snelle ontwikkeling
••••
Integration at design time
••••
Voortdurende optimalisatie

Ingebouwde architectuur

Onze ingebouwde architectuur stelt citizen developers in staat om oplossingen beheerd te ontwikkelen en implementeren. Dit onderscheidt de oplossing van Novulo van traditionele low code-platforms. En het draagt bij aan drastische verbeteringen van de beheersbaarheid en toekomstbestendigheid van applicaties.

De ingebouwde architectuur maakt het mogelijk om in verschillende stadia applicaties samen te stellen en die waar nodig bij te werken. Dit stelt organisaties in staat om gefaseerd digitaal te transformeren. Met als resultaat één geïntegreerde applicatie.

> Place panels

Snelle ontwikkeling

De combinatie van kant-en-klare en in de praktijk bewezen oplossingen met mogelijkheid voor low code ontwikkelen verkort de ontwikkeltijd aanzienlijk.

Het gebruik van deze best-of-breed oplossingen levert bovendien een enorme kwaliteitsverbetering. Bij de ontwikkeling van deze oplossingen wordt namelijk de branche en proceskennis van velen toegepast.

Dit garandeert organisaties vanaf het moment van livegang direct een breed gevalideerde en kwalitatief hoogstaande oplossing in een zeer korte ontwikkeltijd.

> Single click deployment

Integration at design time

Integration at design time is wat ons werkelijk uniek maakt. Vergeet API’s. Low code weaving stelt ons in staat om modellen te integreren. Dit resulteert in een volledig geïntegreerde applicatie die is afgestemd op het complete bedrijfsproces. Alle data wordt geïntegreerd en is daardoor real-time beschikbaar voor alle processen.

Dit zorgt voor prestatieverbeteringen en ingrijpende tijdsbesparingen omdat er geen API’s worden onderhouden. En het waarborgt een optimale implementatiesnelheid.

> No development- Weaving models

Voortdurende optimalisatie

Low code weaving maakt voortdurende optimalisatie mogelijk. Updates van componenten zijn beschikbaar voor iedereen die daar gebruik van maakt in hun applicatie. Deze updates worden automatisch geïntegreerd met een nieuwe versie van de oplossing.

> Update if necessary

Start nu
met Novulo

De voordelen van prescriptive low code

Slim zoeken

Vind alles vanuit een centrale locatie. Maak gebruik van sneltoetsen, een dynamische zoekfunctie voor het vinden van records en intuïtieve navigatiemogelijkheden binnen een volledig geïntegreerde oplossing.

Rasters

Verken op eenvoudige wijze gegevens met een rasterzoekfunctie waarmee elke kolom van elk raster pijlsnel kan worden doorzocht. Stel persoonlijke filters in om snel records te vinden en selecteer een persoonlijke reeks kolommen.

Datavisualisatie

Verwerf real-time inzicht in alle relevante bedrijfsgegevens. Genereer real-time grafieken en volg trends op basis van automatische snapshots. Tevens is het mogelijk om Excel-rapporten over kpi’s te exporteren en delen.

Workflows

Automatiseer werkprocessen door het inrichten van workflows. Het automatiseren van terugkerende taken reduceert de workload enorm en voorkomt procesfouten.

Internationalisatie

Novulo biedt ondersteuning voor meertaligheid en verschillende valuta’s.

Flexibiliteit

Novulo is cloud-based en daarmee vanaf elke locatie beschikbaar voor gebruikers met een browser en een internetverbinding. Onze oplossing werkt op elk apparaat. Het platform kan worden gehost bij Novulo of op eigen infrastructuur.

Aanpasbaarheid

Personaliseer de applicatie door instellen van vaak gebruikte snelkoppelingen, zodat eindgebruikers snel kunnen navigeren. Deel schermen in naar eigen behoefte of kopieer instellingen vanuit een collega gebruiker.

Zelfhulptools

De functies worden uitgelegd op basis van simpele, stapsgewijze instructies binnen de applicatie. Uitgebreidere informatie en handleidingen zijn te vinden in de knowledge base. Uiteraard is er ook support beschikbaar.

Online publiceren

Publiceer content online met behulp van het content management system. Stel eenvoudig internetpagina’s samen, ontwikkel klantenportals die volledig integreren met de onderliggende processen, of richt een omnichannel webwinkel in die volledig is geïntegreerd met de logistieke, financiële, POS-, inkoop- en verkoopprocessen.

Gegevensuitwisseling

Importeer en exporteer data in alle gangbare bestandstypen met onze krachtige import en export engine. Maak een verbinding met externe services met gemeenschappelijke API’s (SOAP, REST). Deel en print documenten met behulp van de ingebouwde documentgenerator.

Verbeteringstools

Novulo Maps biedt gebruikers een compleet nieuwe kijk op de organisatie. Dankzij datawetenschap profiteren we optimaal van integraal gegevensbeheer. Met geavanceerde machine learning-algoritmes worden interessante patronen ontdekt.

Toegangsbeheer

Organisaties hebben de volledige regie over de toegangsrechten en beperkingen voor elke gebruiker. Definieer herbruikbare gebruikersrollen en pas die snel toe. Lees- en schrijftoegang voor elke record of elk veld kan worden gedefinieerd op rol- en recordniveau. Verder biedt Novulo eenvoudig gebruikersbeheer, lokaal of centraal met Single Sign-on. De authenticatie van gebruikers kan ook worden overgelaten aan MS Active Directory.

Vertrouwd door organisaties als
KLM

%data%