De kracht van ITSM en ERP in één oplossing

ICT-dienstverlening en support van hoog niveau

Novulo ITSM combineert ERP en ITSM binnen één platform zodat ICT-dienstverleners hun klanten optimaal van dienst kunnen zijn. De volledig geïntegreerde oplossing waarborgt uitmuntende dienstverlening. ICT-dienstverleners optimaliseren de productiviteit en het vormgeven, inrichten, implementeren, ondersteunen en beheren van de complete levenscyclus van ICT-diensten zijn in een oplossing gevat. Volledige integratie is wat ons werkelijk uniek maakt. Vergeet pakketten, maatwerk en API’s. Het prescriptive low code platform van Novulo stelt organisaties in staat om modellen te integreren.

Dit resulteert in een volledig geïntegreerde applicatie die perfect aansluit op het volledig bedrijfsproces. Alle gegevens worden geïntegreerd en ondersteunen de diverse aspecten van het ERP- en ITSM-proces. Op die manier kunnen incidenten, serviceverzoeken, urenregistratie, sales, assemblage en de facturatie worden afgehandeld op basis van dezelfde informatie. De flexibiliteit van ons platform stelt ICT-bedrijven in staat om de concurrentie voor te blijven door continue optimalisatie mogelijk te maken, waarbij zij nooit worden beperkt door de software.

Novulo ITSM

De ITSM-oplossing van Novulo omvat alle cruciale bedrijfsprocessen van ICT-dienstverleners. Gebruikers kunnen dankzij de flexibiliteit van dit platform in een handomdraai nieuwe oplossingen toevoegen voor de integratie van aanvullende of alternatieve bedrijfsprocessen. Het is ook mogelijk om klein te beginnen en geleidelijk meer oplossing te integreren.

Voeg naar eigen inzicht oplossingen toe om uw totale proces te automatiseren
Voeg naar eigen inzicht oplossingen toe om uw totale proces te automatiseren

Maak kennis met de
de kracht van het platform

De kracht van Novulo ITSM

Overzichten van de productiviteit per medewerker en afdeling en van de winstgevendheid per klant en contract
Contractbeheer voor Office 365, het netwerkbeheer, online back-ups enzovoort om inzicht te bieden in de efficiëntie per contract
Managementinformatie binnen handbereik voor de bewaking van kpi’s
Een gedeelde database die ondersteuning biedt voor ITSM- en ERP-systemen en toegankelijk is voor werknemers binnen alle bedrijfsonderdelen
Mogelijkheid tot het importeren van prijslijsten en voorraadposities via koppelingen met alle bekende distributeurs in de IT-industrie, zoals Ingram Micro, Tech Data, Copaco en Also
Automatische aanmaak van verkoopproducten met een link naar de relevante distributeurs, de EAN-code, productcode van de fabrikant en afbeeldingen; hiertoe volstaat een muisklik op de geïmporteerde prijslijsten.
Uitgebreide lay-outmogelijkheden voor offertes, zodat eenvoudig aanbiedingen op maat kunnen worden samengesteld
De cloud-gebaseerde technologie biedt flexibiliteit en kan grote datavolumes aan
Inzicht in het totale beschikbare aanbod, gerelateerde producten en opties op leveranciersniveau per merk, zoals CNET
Projectmanagement op basis van het budget en de vereisten
RMA-controle waarbij retourneringsclaims automatisch aan de juiste leverancier worden gekoppeld.
Diverse koppelingen met MSP-tools zoals N-central van SolarWinds
Eenvoudig instelbare parameters voor het waarborgen van ITIL-standaarden
Centraal beheer en onderhoud van alle onderdelen van het informatiesysteem met CMDB
ITIL service management naar een hoger niveau met een volledig geïntegreerde aanpak

Waarom voor Novulo kiezen?

Navigation

Snel veranderen

De combinatie van direct inzetbare best-of-breed oplossing en low code ontwikkeling stelt stelt ICT-dienstverleners in staat om snel wijzigingen door te voeren. Dit draagt bij aan voortdurende optimalisatie en innovatie.

Internationality

Verhoog omzet en marge

Profiteer van optimaal schaalbare ondersteuning voor de bedrijfsvoering. Onze geïntegreerde aanpak zorgt voor effectieve en efficiënte groei. Eén versie van de waarheid biedt organisaties het inzicht en de flexibiliteit die nodig zijn om uw winstgevendheid en marges te optimaliseren.

All SVG Icons

Lagere kosten

De low code weaving-aanpak van Novulo maakt het mogelijk om legacy oplossingen snel te vervangen. Dit zorgt voor een ingrijpende reductie van de kosten van softwarelicenties en -onderhoud en bespoedigt de digitale transformatie van uw organisatie. En met Novulo bestaat geen overkill aan functionaliteit.

{{serverState.parameters.pageKey}} cases

Start nu
met Novulo

%data%